Business Model You

Als één van de 328 work life wizards heeft Floris Venneman mee geschreven aan dit boek: Business Model You.

Vanzelfsprekend droomt u er wel eens van om u leven om te gooien. Voor uzelf te beginnen of toch in een totaal ander werkveld aan de slag te gaan. Maar waar begin je? En kan ik dat allemaal wel? Wat ik heb ik er eigenlijk voor nodig? U zoekt naar een gestructureerde manier om uzelf opnieuw uit te vinden in een wereld die met veranderende businessmodellen uw professionele en persoonlijke leven uitdagender maakt dan ooit te voren.

Als ondernemer en ervaringsdeskundige spreekt Floris graag over hoe met vertrouwen aan de slag kunt gaan met uw persoonlijk succes.

Op basis van de Canvas methode gaat hij systematisch aan de slag met ‘Business Model You’ met vragen als: Wat vind ik eigenlijk leuk? Wat kan ik? Wat past bij me? Welke waarde voeg ik toe? En niet onbelangrijk hoe verkoop ik dat?

U kunt natuurlijk Floris uitnodigen voor een workshop of lezing, maar u kunt ook zelf aan de slag te gaan door het boek te kopen: Direct bestellen of hier een sneakpreview te downloaden: Download

Het boek bestaat uit 5 delen en is een absolute aanrader als u aan de slag wil met het “heruitvinden” van uw carrière.

Deel 1: Canvas – Leer hoe je het Canvasmodel voor het beschrijven en analyseren van organisatie- en persoonlijke businessmodellen gebruikt.
Deel 2: Reflecteren – Kijk nog eens naar de richting die jouw leven opgaat en bedenk hoe je jouw carrière-aspiraties op elkaar wilt afstemmen.
Business Model You Deel 3: Reviseren – Pas je werkende leven aan – of vind het opnieuw uit – met behulp van het Canvas en de ontdekkingen uit de vorige delen.
Deel 4: Actie – Leer hoe je ervoor zorgt dat het ook allemaal gebeurt.
Deel 5: Extra’s – Lees meer over de mensen en resources achter ‘Business Model You’

Meer weten over Business Model You of geïnteresseerd in een masterclass laat dan gerust uw e-mailadres achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.