Floris Venneman Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

Floris is ook regelmatig als dagvoorzitter te vinden op congressen en bijeenkomsten. Hij denkt graag al in het voortraject mee over de opbouw van het programma. Samen kijken naar de juiste manier om de boodschap over te brengen op de toehoorders, welke werkvormen worden er gekozen en hoe wordt er gezorgd voor de meest optimale manier om interactie te stimuleren.

Dagvoorzitter met een knipoog

Een belangrijke rol voor de dagvoorzitter is absoluut ook om de juiste sfeer neer te zetten. Waar nodig serieus en to-the-point, soms ook met een knipoog en met passende humor. Floris kiest, waar het kan, voor prikkelende teksten, maar probeert de sprekers ook een “zachte landing” in de zaal te geven. Een spreker moet de ruimte krijgen om zijn verhaal te doen, maar ook op het juiste moment de regie weer terugpakken. Immers: een bijeenkomst moet niet eindeloos uitlopen, elke minuut die uitgelopen wordt levert frustratie op.

Floris Venneman dagvoorzitter

Floris in actie tijdens de Week van de Ondernemer.

“Floris kan als dagvoorzitter een event naar een hoger plan trekken. De sprekers met wie hij in gesprek ging op het podium werden geprikkeld en stelde zich open. Floris’ spontane en creatieve aanpak in combinatie met een goede voorbereiding spelen hier een grote rol in.” Aldus een opdrachtgever.

Precies de juiste sfeer

Floris realiseert zicht dat precies de juiste sfeer creëren cruciaal is voor een geslaagde bijeenkomst. Als dagvoorzitter voelt hij feilloos aan waar er moet worden doorgepakt of dat er ruimte is, hij zorgt ervoor dat alle toehoorders het gevoel hebben dat ze “mee doen”.

Met een eigen stijl

Floris als dagvoorzitter betekent kiezen voor een scherpe, hoog energieke en betrokken regisseur van uw congres of bijeenkomst. Een prikkelende, ondernemende presentator die durft net die ene vraag te stellen en op de juiste manier het publiek en de sprekers met elkaar weet te verbinden. En op die manier ervoor te zorgen dat de doelstelling(en) van zijn opdrachtgever, u dus, worden behaald.

Kennismaken of direct boeken

Uiteraard wilt u graag eens kennismaken om te verkennen of Floris iets voor uw bijeenkomst of congres kan betekenen. Vul hiernaast het formulier in en hij neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.