Dagvoorzitter

Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een groot congres, als dagvoorzitter doe ik recht aan het doel dat u heeft met deze dag. U wilt een groep mensen activeren en zoekt hier de juiste sprekers bij, u wilt graag interactie met de deelnemers.

Ik denk graag met u mee in de aanloop naar de bijeenkomst over hoe dag het beste kan worden ingevuld. Tijdens de dag zal ik het doel bewaken en de sprekers (en overige programma onderdelen) hierin sturen.

Samen eens kijken wat ik tijdens uw congres kan doen?

Direct boeken?

Gespreksleider

Een gesprek met het college van B&W over de aankomende bezuinigingen? Vergadering met de directie over een reorganisatie? Of gewoon een hei-sessie met het managementteam over de nieuwe strategie?

Ik zorg er als gespreksleider voor dat iedereen zijn inbreng kan hebben, het proces prettig verloopt en (erg belangrijk) dat er resultaten worden geboekt.

Direct boeken?

Debatleider

Een prikkelende debatleider en uitdagende stellingen maken van een discussie een inspirerend debat. Met veel passie, energie en plezier neem ik de rol van prikkelende debatleider op me.

Of het nu gaat om een Lagerhuis debat op een middelbare scholengemeenschap of een inhoudelijk debat tijdens uw congres. Zelfs een debat met een zaal vol (met meer dan 150) vrouwelijke ondernemers ging ik niet uit de weg.

Kan uw debat ook wel wat prikkel gebruiken? Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Direct boeken?