Floris Venneman Dagvoorzitter

Spreker

Een interactieve lezing, een “energy-booster” van maximaal 2 uur (maar liever korter, 30-45 minuten). Floris neemt als spreker over ondernemerschap het publiek mee óf in sneltreinvaart een onderwerp uitdiepen óf juist wat langer proeven aan een aantal hottopics.

Zijn lezingen gaan over ondernemerschap anno morgen, over dé succesfactoren voor ondernemerschap, het ontwikkelen van een toekomstbestendig business model of een rammend goede marketingstrategie. Innovatie en vernieuwing binnen traditionele organisaties of hoe kun je als MKB ondernemer meer denken (en doen) als start-up. Met een een hoog energieniveau, krijgen de toehoorders geen kans om even weg te dwalen.

Maatwerk verhalen

Floris houdt niet van standaard verhalen, graag kijkt hij samen met u naar het doel en het publiek. Samen zorgen voor de optimale balans tussen inspiratie, energie en het waardevolle inhoud. Een uitgebreide (telefonische) intake, het samen verkennen van de context van het congres of de uitdagingen is het beginpunt van een verhaal dat spot-on zal zijn.

Case: Lezingen serie voor MKB ondernemers

Spreker over ondernemerschap Open voor 50+Zo is Floris het afgelopen jaar als spreker over ondernemerschap namens het UWV langs (bijna) alle lokale afdelingen van MKB Nederland geweest (van Lutjebroek en Texel tot Eersel en Houten) om ondernemers te prikkelen anders naar hun eigen onderneming te kijken, naar talenten in hun organisatie en de samenstelling van hun team van medewerkers.

Floris Venneman spreker in een lezing

Floris in actie als spreker.

Masterclass, workshop of training

Regelmatig wordt Floris gevraagd of hij niet ook gedurende één of meerdere dagen een team van managers of een groep ondernemers mee wil nemen de diepte in. Een rondreis door de wereld van ondernemerschap, nieuwe business modellen, innovatie en bijvoorbeeld het verbinden van online en offline (marketing en retail).

Een inhoudelijk stevig verhaal, maar wel gebracht op zijn kenmerkende manier: een hoog energie niveau, veel interactie en ruimte voor eigen uitdagingen. Graag kijkt hij samen naar de inhoud. Hoe moet het programma eruit zien? Wat moeten de deelnemers weten of kunnen na een masterclass of workshop.

Case: Masterclasses “BMYou voor de Assistant”

Spreker over ondernemerschap Secretary PlusRegelmatig geeft Floris namens de Secretary Plus Academy sessies over Business Model You. Prikkelende en waardevolle sessies om ondernemend denken en doen te stimuleren. De deelnemers anders naar de wereld leren kennen, proactief te kijken naar de kansen die de gave ontwikkelingen in hun werkveld allemaal bieden. We waren onder andere al bij de Gemeentes Groningen en Haarlem, bij ABN AMRO en bij PWC.

Kennismaken? Direct boeken?

Wil je hem eens zien spreken of de mogelijkheden als spreker over ondernemerschap verkennen voor jouw congres of bijeenkomst? Neem dan gerust contact met hem op voor een vrijblijvende kennismaking.