FD Jonge Talenten: “Zij gaan het doen”

21 januari 2019 door Floris Venneman in Ondernemerschap

Stiekem ben ik trots. Trots op het feit dat ik genoemd wordt door het FD in de Talentenspecial van het FD Persoonlijk magazine. Ik ben, naast 49 anderen één van de FD Jonge Talenten van 2019.

Maar nog trotser op het feit dat ik samen met mijn gewaardeerde compagnon Arjan aan het bouwen ben aan een ecosysteem rondom vergrijzing. Een ecosysteem waar wij enorm in geloven, waar we van zien dat het impact maakt. Dat we waarde kunnen toevoegen aan de wereld.

En dat dit door Thomas de Heide en zijn redactie wordt gezien en wordt gewaardeerd is natuurlijk helemaal gaaf. In een kort stukje tekst mogen we vertellen hoe wij geloven in het vertalen van insights uit de doelgroep (ons Nationale 50Plus Panel) naar concrete producten en diensten. In onze Grey Valley Incubator waar start-ups samen komen die allen druk zijn om het leven van ouderen in Nederland leuker, fijner, comfortabeler, veiliger et cetera te maken.

FD Jonge Talenten

Ik kwam, al lezende, zelf ook tot de constatering dat er een aantal andere ondernemers in de FD Jonge Talenten lijst staan die zich zo in onze ‘broedplaats’ kunnen vestigen. Bijvoorbeeld Bob Rebel van Behouden Huis! Een initiatief dat ouderen de mogelijkheid biedt via een “sale en leaseback product” om in hun eigen huis te blijven wonen, maar toch geld vanuit overwaarde vrij te spelen. Een alternatief op een product dat één van onze Bureauvijftig-klanten Duowonen ook biedt.

Het is, op de kop af, 3 jaar geleden dat ik een flinke klap in mijn gezicht kreeg. Mezelf weer bij elkaar moest pakken, een nieuwe koers moest/mocht kiezen. Hard werken, met leuke mensen, vol positieve energie en met fijne klanten en dit is één van de resultaten. En nu? Nu door, want er is zoveel te doen! Meer weten over onze plannen en ideeën, aanhaken? Bel of mail me gerust!