Spreken tijdens netwerkevent van Secretary Plus

29 januari 2014 door Floris Venneman in Lezing

secretaryplusVolgende week donderdagavond 6 februari mag ik spreken tijdens het Networking Event van Secretary Plus. Secretary Plus is de specialist in het bemiddelen, begeleiden en ontwikkelen van alle ondersteunende professionals in diverse vakgebieden zoals van secretaresses tot management assistentes.

Het thema van dit eerste event is “ambitie” en zal op verschillende locaties tegelijkertijd plaatsvinden. Ik zal in Amsterdam vooral spreken over de kansen van het ontwikkelen van een “Business Model You”. Over het benutten van je eigen ondernemerschap. En dat hoeft niet altijd te betekenen dat je een eigen onderneming start. Ondernemen is een manier van kijken naar de wereld. Een wereld vol kansen en mogelijkheden. Een wereld waarin ambitie alle ruimte krijgt.

Uit je comfortzone

Durf jij uit je comfortzone te komen? Heb jij het lef om in beweging te komen en de kansen op te pakken? Denk anders en doe anders. Aanmelden? Dat kan nog. Stuur z.s.m. een email naar info@secretary-plus.nl met jouw naam, mailadres en locatievoorkeur (Amsterdam) om zeker te zijn van een plek.