Spreken tijdens Young Professionals Borrel in Deventer

17 januari 2014 door Floris Venneman in Lezing

Op vrijdag 7 februari mag ik tijdens een bijzondere editie van de Young Professionals Borrel in de Deventer Schouwburg spreken over ondernemerschap. In overleg met de organsiatie ga ik het hebben over de 7 succesfactoren voor een lang, ondernemend en gelukkig leven.

floris-venneman-dagvoorzitterMijn stelling: “Iedereen heeft ergens een ondernemer in zich”. En nee, hij pleit er niet voor dat iedereen een KvK nummer achter zijn/haar naam moet hebben, maar wel dat iedereen zijn dromen nastreeft en overal en altijd vooral bezig is met doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent. En daarvoor moet je de ondernemer in je wakker maken. Hoe je dat doet? Daarvoor moet je zeker komen luisteren.

Young professionals leren kennen in Deventer

De Young Professionals borrel in Deventer is een ideale manier om mensen uit verschillende bedrijven en met verschillende interesses te leren kennen. Gemiddeld komen er zo’n 20 tot 30 Deventer Young Professionals, die het allemaal leuk vinden om andere mensen te leren kennen, dus je hoeft geen ster in netwerken te zijn.