Het theater in: Hopeloos Succesvol

18 april 2018 door Floris Venneman in Ondernemerschap

Je kunt boeken schrijven, blogs posten, veel lezingen geven, maar soms, soms zoek je een andere vorm om het verhaal te vertellen. Ondernemen betekent voor mij dat ik de dingen aangrijp die op mijn pad komen waar ik een goed gevoel bij heb, kansen in zie. Soms gaat dat goed. Heel goed soms. En soms, soms ook even niet. Dat lopen zaken anders dan gepland. Het is natuurlijk geweldig om succesverhalen te delen, op het podium te staan als spreker en te vertellen wat mijn belangrijkste ‘do’s’ zijn voor de toehoorder. Nog mooier vind ik het om ook de andere kant te delen. De leerpunten, de valkuilen, de moeilijkheden. Niet eens alleen over het ondernemen zelf, maar eigenlijk ook de ‘achterkant’ van de ondernemer. Wat doet het met mij als persoon. Wat ervaar ik in contact met mensen. Hoe de (sociale) media werken. Kortom: de menselijke (lees:persoonlijke) kant van het ondernemen.

Theaterzaal Floris Venneman Kleine Zaal Philharmonie

Na lang twijfelen, nadenken en brainstormen over een vorm heb ik besloten dat ik het theater in wil. Een zoektocht in ongeveer 1,5 uur naar wat is het eigenlijk “succesvol zijn”. Een niet alledaags verhaal. Vol energie, met humor en zelf(s) confronterend. Antwoorden krijgt u zeker niet, herkenning absoluut.

De fijnste aanbeveling op Linkedin. De mooiste foto op Instagram, de meeste likes op Facebook. Die ene grote opdracht die zorgt voor een enorme omzetboost. De salarisverhoging met bijbehorende bonus. Altijd aan staan. Elke gebeurtenis direct op de de sociale media gedeeld. De telefoon continue binnen handbereik. Het gaat allemaal om succesvol zijn. Meet je dat af aan jezelf of aan anderen?

Kaarten zijn nu in de verkoop

Op maandagavond 29 oktober ontmoet ik je graag in theater Philharmonie in Haarlem. Kaarten zijn via deze website te koop. Er zijn slechts 400 plekken beschikbaar dus wacht niet té lang! Uiteraard ben ik achteraf heel benieuwd naar jouw mening en suggesties.