Van der Deen Wonen BV overgenomen

10 juli 2014 door Floris Venneman in Ondernemerschap

Ik heb het lang stil moeten houden, maar nu mag het eindelijk overal geroepen worden: ik heb Van der Deen Wonen BV in Hengelo overgenomen. Na een ruime tijd vanuit Venterprise als adviseur en ondernemer mijn klanten te hebben geholpen bij het ontwikkelen van nieuwe business modellen en het ontwikkelen van succesvolle online strategieën is het nu tijd om het voor mijn eigen onderneming te gaan doen. Dit was met de insteek om omzet te blijven genereren. De wereld verandert razend snel.  Je moet als onderneming flexibeler zijn dan ooit en een duidelijke koers bepalen waar je heen wilt en de bijbehorende kansen ook daadwerkelijk benutten.

vanderdeen-florisvenneman

Foto door Rob Sas

Samen door-bouwen aan het succes

Renk en Richard hebben een prachtig mooi bedrijf opgebouwd, een echte witte raaf in de woonbranche. Al jaren weten zij een continue omzet te realiseren en veel tevreden klanten blij te maken met een nieuw interieur. Dat is momenteel een hele uitdaging binnen een sterk concurrerende markt. Mijn toegevoegde waarde zit hem natuurlijk in het doorontwikkelen en innoveren van de onderneming. 

Maar ik ben niet van plan om deze winnende formule en dit winnende team echt veel te gaan veranderen, ik wil vooral vanuit mijn expertise dingen gaan toevoegen. Ik heb een hele goede klik met de beide broers Van der Deen en dus hebben we in gezamenlijkheid besloten om de komende jaren nog samen op te trekken.

Van der Deen Wonen: de onderneming


Van der Deen is één van de succesvolste wooninrichters in Nederland. De onderneming werd in 1960 vanuit het woonhuis van Renk en Ge van der Deen gestart. Het heeft een sterke en betrouwbare naam opgebouwd door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten uit een breed assortiment kwaliteitsmeubelen. Onder andere Linteloo, Gelderland, Jamé en De Toekomst zijn merken die al jaren de basis vormen van de collectie. Van der Deen levert niet alleen meubels, maar adviseert en levert ook complete interieurs. Deze klantgerichte houding en de uitstekende reputatie zorgen ervoor dat Van der Deen al jaren lang een stabiele een gezonde omzet en winstgevendheid heeft laten zien. Deze lijn gaan we doortrekken tot in de verre toekomst. Samen met een top team bestaansrecht creëren voor deze mooie onderneming.

Foto door Rob Sas

Foto door Rob Sas

O.a. de volgende media besteedde aandacht aan de overname: