Floris Venneman

Deze “serie ondernemer” (1986) is al bijna 16 jaar aan het ondernemen, altijd vol energie en ideeën om bestaansrecht te ontwikkelen voor MKB ondernemers. Een eigenwijze ondernemer, met vakkennis en ervaring. Die weet wat hij wil, wat hij kan en wat nodig is. Floris Venneman wordt gedreven door het verbinden van mensen en organisaties.

Floris toont graag initiatief, is betrokken en resultaatgericht. Hij toont graag lef en heeft ruimte nodig om keuzes te maken, om van reeds bewandelde paden af te wijken. Met uiteindelijk een duidelijk doel: groei. Zowel van de onderneming als van mensen om hem heen.

Voor een start-up of een al decennia oud bedrijf met een specifiek vraagstuk of uitdaging op het gebied van ondernemen en het verbinden van online en offline marketing.

Afwisseling als focus

Uitdagingen waarin Floris vrijheid krijgt en de kans heeft om met zijn kennis en ervaring tot nieuwe businessmodellen en proposities te komen. Afwisseling, verantwoordelijkheid en zichtbaar resultaat houden hem scherp en geboeid.

Een van de meest veelbelovende jonge ondernemers

In 2011 genoemd als een van de meest veelbelovende jonge ondernemers van Nederland. De jaarlijkse selectie 25 onder de 25 van Sprout onder andere door zijn bijdrage aan de startup Leerwinkel.nl.

Floris als spreker over ondernemerschap

Iemand die al sinds zijn 14e succesvol onderneemt heeft ook genoeg te vertellen. Daarom spreekt Floris graag. Over ondernemerschap, persoonlijk succes en het verbinden van online en offline marketing. Altijd staan zijn eigen ervaringen met klanten en eigen ondernemingen centraal. Bang om fouten te maken is Floris niet, van fouten leer je en dat is ook wat hij wil delen tijdens lezingen of inspiratiesessies. Floris wil met zijn visie op “Ondernemen in de Nieuwe Werkelijkheid” ondernemers inspireren en activeren om aan de slag te gaan.

Floris Venneman als spreker over “Ondernemen in de Nieuwe Werkelijkheid boeken?  Zoek gerust contact met hem om de mogelijkheden te bespreken.