Floris Venneman

Wat doet Floris dan allemaal? Business Model Strategie!

Vooraf is het belangrijk om te vertellen dat Floris nooit alleen werkt. Hij heeft een geweldig team van (freelance) professionals om zich heen. Creatieve, slimme en strategische, maar bovenal leuke mensen. Samen helpen zij jou met jouw business model strategie, jij als MKB ondernemer uit de zakelijke dienstverlening, retail en travel. Zij helpen jou met het ontwikkelen van een duurzaam succesvol business model en daardoor het structureel realiseren van meer omzet. Door het ontwikkelen van nieuwe concepten of proposities. Maar ook door het verbeteren van processen binnen het bedrijf.

Kansen in de markt

Meer omzet maken is belangrijk, maar het begint altijd met het zien en benoemen van de kansen in de markt. Floris en zijn team ontwikkelen voor u een “moodboard” met marktkansen voor uw bedrijf: de MarktkansPlaat.

Business Model Canvas

Strategie bepalen

Op basis van deze marktkansen kunnen zij u ondersteunen bij het bepalen van een strategie en het ontwikkelen van het business model om de kansen ook om te gaan zetten naar concrete resultaten. Uiteraard schrijven zij niet alleen, zij willen niets liever dan samen met u ondernemen. Samen ondernemen. Samen resultaten behalen. Samen meer omzet maken.