Over Venterprise

Venterprise gelooft in de kracht van mensen, van individuen en waardevolle relaties tussen die individuen.

Over Venterprise

Marketing strateeg

In de afgelopen jaren is Venterprise van Floris Venneman als zelfstandige professional gegroeid naar een bureau. Nee, geen personeelsbestand en overhead, maar wel een herkenbaar merk in de markt.

En een breed netwerk van professionals dat zich committeert aan Venterprise en haar projecten. Een bureau dat voor MKB ondernemingen stappen kan zetten in het vernieuwen van verdienmodellen, dat concepten kan ontwikkelen die merkbaar en meetbaar meer omzet opleveren.En misschien nog wel belangrijker, een bureau dat bestaansrecht behoudt of creëert voor mooie, interessante en kansrijke MKB ondernemingen.

Prikkelen tot nadenken

Als ondernemer weet ik hoe prettig het is om mensen dichtbij te hebben die meedenken over de koers van de onderneming. Adviseurs, maar ook critici die prikkelen tot nadenken. Doe ik nog wel de juiste dingen en als ik dit doe wat levert dit me dan op. Is mijn businessmodel nog wel van voldoende toegevoegde waarde voor mijn klanten? Kortom, mensen die kritisch en constructief mee durven denken, maar ook mee durven doen. Mee ondernemen.

Samen ondernemen

Een relatie aangaan. Samen ondernemen. Genieten van de mooie dingen die het ondernemerschap te bieden heeft. Passies delen en op basis daarvan weer stappen zetten. Venterprise gelooft in de kracht van mensen, van individuen en waardevolle relaties tussen die individuen. Dat vormt de basis voor de samenwerking met onze klanten.

Meer weten? Gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op.

Direct contact