Floris Venneman Dagvoorzitter

Spreker

Een interactieve lezing, een “energy-booster” van maximaal 2 uur (maar liever korter, 30-45 minuten). Ik neem als spreker over ondernemerschap het publiek mee door óf in sneltreinvaart een onderwerp uit te diepen óf juist wat langer te proeven aan een aantal hottopics.

Mijn lezingen gaan over hoe jij als ondernemer hopeloos succesvol wordt én blijft! Hopeloos zeg je? Ja, hopeloos. Veel lezingen gaan vooral over ‘succes’, maar ik geloof erin dat succes niet zonder falen kan. Het taboe dat rust op het soms even niet meer weten of zoekende zijn moet er echt af. Tijdens mijn energieke en enthousiaste verhalen deel ik mijn eigen ervaringen als hopeloos succesvolle ondernemer. Van een faillissement tot een flink conflict. Van een burn-out tot een uitdagende zoektocht naar perspectief. Maar vooral: hoe zet jij deze leerzame uitdagingen om in een succesvolle ondernemerscarrière.

Het liefst sta ik natuurlijk live voor een groep, maar ik ben ook erg goed in staat om mijn energie in de vorm van een webinar of online sessie over te dragen. Dit deed ik recent nog voor bijvoorbeeld Birdhouse (een masterclass in twee delen) en InRetail (een aantal avondsessies voor ondernemers in wonen en fashion).

Direct boeken? Bel het Sprekershuys

Wil je mij eens zien spreken of de mogelijkheden als spreker over ondernemerschap verkennen voor jouw congres of bijeenkomst? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. Of boek mij direct via het Sprekershuys.

Maatwerk verhalen

Uiteraard mag je mij ook bellen voor lezingen over ondernemerschap anno morgen, over dé succesfactoren voor ondernemerschap, het ontwikkelen van een toekomstbestendig business model of een rammend goede marketingstrategie. Innovatie en vernieuwing binnen traditionele organisaties of hoe kun je als MKB ondernemer meer denken (en doen) als start-up. Met een een hoog energieniveau, krijgen de toehoorders geen kans om even weg te dwalen.

Ik houd niet van standaard verhalen, graag kijk ik samen met jou naar het doel en het publiek. Samen zorgen voor de optimale balans tussen inspiratie, energie en het waardevolle inhoud. Een uitgebreide (telefonische) intake, het samen verkennen van de context van het congres of de uitdagingen is het beginpunt van een verhaal dat spot-on zal zijn.

Case: Lezingen serie voor MKB ondernemers

Spreker over ondernemerschap Open voor 50+Ik ben gedurende een langere periode als spreker over ondernemerschap namens het UWV langs (bijna) alle lokale afdelingen van MKB Nederland geweest (van Lutjebroek en Texel tot Eersel en Houten) om ondernemers te prikkelen anders naar hun eigen onderneming te kijken, naar talenten in hun organisatie en de samenstelling van hun team van medewerkers.

Floris Venneman spreker in een lezing

Floris in actie als spreker.

Masterclass, workshop of training

Regelmatig word ik gevraagd of ik niet ook gedurende één of meerdere dagen een team van directieleden, managers of een groep ondernemers mee wil nemen de diepte in. Een rondreis door de wereld van ondernemerschap, nieuwe business modellen, innovatie en bijvoorbeeld het verbinden van online en offline (marketing en retail).

Een inhoudelijk stevig verhaal, maar wel gebracht op zijn kenmerkende manier: een hoog energie niveau, veel interactie en ruimte voor eigen uitdagingen. Graag kijk ik samen naar de inhoud. Hoe moet het programma eruit zien? Wat moeten de deelnemers weten of kunnen na een masterclass of workshop.

Kennismaken? Direct boeken?

Wil je mij eens zien spreken of de mogelijkheden als spreker over ondernemerschap verkennen voor jouw congres of bijeenkomst? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Of boek mij direct via het Sprekershuys.