Zaken doen met het Ondernemerspanel op BNR

13 mei 2016 door Floris Venneman in Ondernemerschap

Alweer bijna een jaar mag ik als lid van het Ondernemerspanel op BNR aanschuiven om te praten over actuele onderwerpen die het ondernemerschap in de breedste zin van het woord “raken”. Variërend van het aannemen van talent tot de kansen in de retail. Van het afschaffen van de VAR tot de Panama Papers. Samen met de andere panelleden en presentator beschouwen, maar ook in discussie gaan.

BNR Zaken doen met

Van Roelof Hemmen naar BNR Zakendoen met

Waar we eerst in de ochtend bij Roelof Hemmen op de koffie mochten, staan we sinds kort in de middag bij BNR Zakendoen met bij Ruud Hendriks, René de Monchy of Marijke Roskam aan de desk. Het programma van BNR waar ondernemerschap centraal staat en waar het Ondernemerspanel op de donderdag tussen 14:00 en 14:30 een plek in neemt.

Divers panel

Elke keer weer in een andere samenstelling, maar altijd met verrassende namen, standpunten en verhalen. Gistermiddag stond ik er met Rita Verdonk (CVMonitor) en Dave van der Pol (The Startup Orgy), maar ik heb ook in het Ondernemerspanel gezeten met bijvoorbeeld Christiaan Henny (eFaqt),  Desiree van Boxtel (Karmijn Kapitaal) en Erik Peekel (Aaaaha! the Actor Factory).